Cara hilangkan batuk,selseme dan kahak baby usia 2 bulan..

4 Các câu trả lời

anak saya masa sebulan flu& kahak, klinik kerajaan doc bagi ubat cair kahak pergi klinik swasta doc bagi nasal rinse. apa saya buat masa guna nasal rinse tu pegang baby cara melintang then spray sambil tepuk sikit area dada belah belakang baby. then tiap kali dia bersin segala hingus akan sangkut kat hidung dia so saya akan cepat cepat sedut guna nasal aspirator..

8mo trước

kahak, saya bg ubat cair tekak lepas dia susu saya bg makan ubat cair tekak tu selalunya anak saya akn muntah masa tu akan keluar sekali dengan kahak but ambik masa 5 hari juga nak total pulih

sy Guna Herba Asmak ...sy beli dkt tiktok...anak sy tiga2 sy Guna kalau lagi demam dan selesma

Saya guna minyak asmak, dia akan muntah sekali lendir kahak. InshaAllah berkesan, cuba lah.

sy gune wagas oil je.. alhamdulillah.kerap guna dada n blkang.. tepuk2..kahak lendir kuar tongkol2

8mo trước

sy beli kt shopee