Slm smua mau btnya adakah tlalu awl ujian UPT Ni?positifka x🤲🏻 #adaspotting #ttcforsecondpregnancy

Slm smua mau btnya adakah tlalu awl ujian UPT Ni?positifka x🤲🏻
#adaspotting
#ttcforsecondpregnancy
14 Các câu trả lời

Sy nampak double yg satu lagi kabur. Maybe kali depan2 clear sikit kot kan sbb sy pun pnh mcm tu. Dpn2 nmpk jelas sikit dlm gmbr kabur mcm tak nmpk apa. Boleh repeat lg

1y trước

ok tq 🤲🏻

Try repeat sis.. ni disclosure eh? Saya prnah guna and positive . Yg ni mcm nmpak agak kering skit test tu mcm dah x valid. Try pakai dipntell and tengo dlam 5 minit.

Nampak macam line samar. Tapi nampak macam rosak pun ye juga sebab line tu kembang. Sis try lagi sekali lepas 48 jam. Kalau betul pregnant, line akan semakin jelas 😊

1y trước

ok

Tunggu lg 1 2 mggu klu msih blm dtg bulan cek semula. Sy hr tu cek mcm ini jugak. Lg sebulan cek semula double terang benderang. Tak perlu pakai kanta pun🤣

1y trước

ok noted🫰

sye prnah guna yg jenis ni. tapi kurang tepat. cuba sis try yg clear blue . yg jenis ni mmg akan nmpak line samar2 😊

1y trước

ok 👌

Sis try upt lain tp buat time pagi2 bgn tido pkl 3 / 4 pagi. Biasa pg2 upt tepat. 😊 Try ya. Semoga ada rezeki sis aminn

1y trước

baik sis tq

Cuba tggu lagi seminggu sis, baru repeat semula upt. Mudah mudahan ada rezeki sis, Aamiinn.. 🤲

1y trước

amin tq

sis boleh cuba kencing pertama pada waktu pagi.. tepat bila buat upt

berapa hari dah lewat period sis?

Awal lgi. nti cek lgi ye👍🏻

1y trước

tq ok