baby saya dh 29weeks tpi kurang brgerak normal ke? risau jgk tpi sy scan jantung dia sendiri oky je

2 Các câu trả lời

Check kick baby cukup 10 tak ? If sis puasa boleh buka mkn dn minum air sujuk dh prhtikn prgrakkn bby , if tak smpai 10kick juga trus p hsptal , sbb alat scan jntung bby tu kdang tak btul juga

1y trước

Bolh p jump dctr sbb msa dctr sru kira kick bby dia ade ckpkn klau tak cukup 10kick kna p jmpa dctr , kira dri pgi spai mlm tu , sis blh p hsptal ye untk check bby

Puan puasa ke? Ckup 10 kick tak?

1y trước

saya tak puasa pun puan.. tapi tulah cek jantung kt rumah okay je.. bila saya cek jantung baru dia gerak2 tapi kjp jelag