Aslm, hai mom..blh sy thu berat bby sy dlm kndungan brp kg? Sy dh 33weeks 1days, berat sy skrg 54kg

17 Các câu trả lời

lain orng lain berat Nye...baby sya lahir premature 33w dahulu berat lahir dia ialah 1.51kg..scan sminggu sblum Tu doctor bgtau 1.6kg mcm Tu...tp lahir sekilo setngah je wak😂...tak apa..janji baby sihat....jgn risau sgt psl berat baby..yg pnting berat dia kena bertambah week by week...

kalau dlm app ni estimate utk 33w 1900g.. tapi untuk tau berat baby sebenar biasanya waktu scan dr akan bgtau atau puan boleh je tanya dr.. kalau tak tgk report scan bagian EFW.. tapi biasanya taklah betul sgt sbb nama pon estimated fetal weight boleh jadi plus minus 200g..

1y trước

aah sbb berat baby tak sama setiap org.. tergantung permakanan mak dll.. tp kalau dr kata berat baby ok then should be okay ☺️

masa check up d kk dgn dr, klu dr scan rajinkn bertanya dengan dr awk. Tiada siapa yg tahu berat badan baby dlm kandungan org lain, nak kita sendiri yg tanya dr tu sbb berat badan baby cuma dpt tahu smasa scan.

1y trước

Hrini bru scan dgn doc.. doc dh bgthu td.. tq 🥰

kiteorg bukan nujum pak belalang sis🤣 pegi scan yeee.. even you bg berat you ke ape kteorg takleh tau. perut tu bkn ada berat bby je. berat uri..berat ketuban lagi

kalau berat saya, 60++. tapi berat baby semua org tak sama sis 🫠 Saya 32w haritu berat baby 1.8kg. skrg 35 dh 2.7kg. Nnti tanya dr ya 😬

Salam puan, nak tahu berat baby kena pergi scan. Ukuran baby kita semua tak sama. Nanti doktor akan ukur baby dan bagitahu estimated berat baby

1y trước

Wslm.. okay terimakasih 🥰

hi awak, biasanya yg ni doc yg akan scan. time scan baby boleh tanya doc ya berapa berat baby. masa saya 32w, baby saya 1.9kg. 36w dah 2.8kg

kami xboleh tahu berat baby dlm rahim awak. masa doctor scan baby dlm rahim awak je boleh tahu berat baby. berat baby kita tak sama.☺️

1y trước

yeayy. igt tau berat baby yg di scan ni ada +-. samada baby keluar besar dr scan atau pon baby keluar kecik dr scan☺️

kena refer scan sis.. sy scan 28w baby brat da 1.05kg 😁 hrap x bsar sgt la bby kt dlm nie.. tacod jgk klau bsar di dlm.. 🤭

masa sy scan dkt kk berat baby dlm kandungan normal doc sendiri yg bgtau, tp mesin scan era 90 an rasanye kabur betul