Hi ibu, nak tanya, ada tak yg kat sini prgnant tapi payudara dah tak sakit masa 9 week?normal ke?

23 Các câu trả lời

sy dr awal mengandung simptom sakit payudara tu on off.. skrg 31w pn on off juga sakit.

normal la tu... saya dlu sampai 5w je... awak nk sakit payudara tu sampai 9 bulan ke...

Normal lah sis .. sy pun mcmtu jgk, awl2 je rase sakit sikit ngilu2.. skrg dah tak..

sya rsa sakit tu smpai 6week je.. lpas tu xda dh sakit apa2 .. skrng dh 37week 😁

sama . bru lg jgk kandungan , dh hilabg sakit breast jd risau sgt 😔

Simptom tak sama sis. Mcm sy breast on off sakit. Kdg sakit kdg tak.

saya dh 33 weeks tpi payudara mcm tak deh rasa sakit lg. normal ke?

Sy skrg sakit hnye di puting saje..kadng2 kuar air..

takpe,nanti dh 3rd tm awak akan rasa lg sakit.haha

Sy 12 weeks masih sakit 🥹