normal ke kalau jari kita kebas??

6 Các câu trả lời

sama mcm sya sis. igt terjadi mcm ni sya sorg je. sejak masuk trimester kedua. dh 22week ni. dh sllu tangan kebas. mcm sesemut mcm tu..rase sakit. setiap hri dh sya mt suami picit2 kn tapak tngn..jari2.. ade la kurang sikit bila tdo waktu mlm. klu x bngun pg nk pegang ape2 xbole. tngn jdi xkuat🥲🥲🥲

normal. nak2 lagi kalau bgun tido. and x gerak. sbb bila kita pregnant bdn kita simpan air. bila kalau tdo kite terhimpit tgn tu ke krg gerak ke air tu terkumpul. thats why jadi kebas.

Sy tgh alami skrg. 25weeks. Slalu kebas waktu bangun tido, nak genggam pn susah🫠

2y trước

itulaa rasa tak selesa sangat 😖 saya 22weeks

normal sbb sy pon sama tiap bangon tdo jari tangan semua kebas x boleh gengam.

2y trước

sama mcm sya..stiap kali saja maw tido mesti klo bngun tangan xbole gengam

hai mommy. yes sgt normal. ni la dipanggil carpal tunnel syndrome

normal , saya kadang kaki pun kebas ..