37w6hr.. Hi..mommy2..ade tak MCM saya..37w6hri belum ade tnda2 bsalin lg..besok 38w kne serah diri..

5 Các câu trả lời

Huhu saya pon dah masuk 38w harini, samalah takde tanda jugak. Padahal dah banyak berjalan. Anak first dulu balik dari jalan2 terus contraction. Kalini tak rasa pape

2y trước

sama la.38wk dan xde rasa apa.neves pulak

sama laa sy takde tanda2 lagi ni.. risau jgk kena induce sbb gdm on diet.. ade tips x utk bukaan cpt?

Sllu nye kalau admit 38weeks dr akan kuar kan surat admit tu time kandungan brapa weeks ye sis?

esok 38w kne serah diri..msti dr.induse kn..gdm on insulin..klu boleh xnk induse..sakit..

Sy pun hr ni 37w6d. Tp msh blm ada tnda2 lgsg