- Ada tak petua turunkan tekanan darah tgi awal pregnancy 🥺

5 Các câu trả lời

Rileks masa check tu, sis cuba pikir bnda2 yg tenang. Takpon mcm saya, saya suka tgok warna2 yg tenang kat dlm bilik tu

3y trước

Ouh hmm taktau la sis, kalau keturunan ni payah sikit. Kita cuba ikhtiar la ye sis, moga dipermudahkan segala urusan sis amin🤲🏻❤️

Try minum jus mamariam. Banyak feedback yg baik2 minum jus tu👌🏻

3y trước

Mmg ok ke sis? Sy penah beli dah dulu. Insyaallah boleh try

Kena banyak relaks, elakkan caffein

3y trước

Kalau mak ada darah tinggi jugak, agak susah sikit kalau kita nak avoid kan 😅

Bykkan makan buah jambu

3y trước

Sy selalu makan jambu yg kulit hijau tuu. Setakat ni hb sy maintain. Tak naik tak turun

rileks