Adakah saya hamil upt saya negatif tpi masuk 2 bulan x haid

4 Các câu trả lời

Period sis regular x? Kalo regular tbe2 jd cmni n upt negatif, bole gi scan kt dktor..sbb pngalan sndri la..pena 3 bulan x period rupanye ada cyst..tp xbahaya pn cyst tu..cuma kacau period je

Hai sis, jumpa doktor ye. Biasa if pregnant sebulan lewat period dah dapat double line sama terang.

3y trước

owh sebab bawah perut saya kadang-kadang bergerak

owh ye ka sis ...selama saya tidak period niee di bawah perut saya bergerak kadang² sis

hai sis sekarang macam mana ? pregnant atau period ? saya pon mcm sis juga