Lewat cucuk vaksin 3 bulan

Hi, x pe ke lewat cucuk vaksin bby 3 bulan selama 1 bln setengah? Sbb transfer kk, app kk baru app penuh kn que sampai 1/4 (1bulan setengah dari tarikh kk lama bg appointment ). Harap ade mommy y sudi jawab tq mommy ❤️

3 Các câu trả lời

Nape tak tanya terus nurse yg bagi date tu yg time tu anak awak dah lewat sebulan setengah & ok ke tak. Dorang lebih tahu

sorry sis tapi benda macamni sepatutnya tanya nurse bukan tanya dekat sini. takut terbagi salah information. nurse lebih tahu

7mo trước

Dah tanye sis tp nurse just jawab nk buat mcm mana mmg dah full sbb ramai sgt.. tu y sy try tanya sini kot2 ade mummy y ade pengalaman, sy walkin td nurse bg appointment 1/4 nnti

Setahu saya untuk baby boleh walk in untuk buat appointment. Kalau bernasib baik, on the spot akan di terima.