Alahan terok anak pertama

#pleasehelp saya mntk ibu2 bg tips..sy dah xtahan asyik muntah siang petang mlm tgh mlm..penah masok ward..bile dh balek jadi balek..makan xlalu..minum jadi takot..sebab memang akan muntah..ubat muntah pun mkn..tetap muntah..longlai sy dibuat nya..🤮🤢😣

2 Các câu trả lời

sama macam saya, masa pregnent kan anak sulung.. saya sampai masuk ward dan masuk air lebih dri 20 botol.. serik tapi tetap nak mengandung lagi.. hehehe.. alahan tu akan hilang.. kalau sis boley makan sesuatu yg tidak meloya kan,, sis makan lah.. mcm saya bila saya hidu minyak angin saya tak muntah2 ..

Try makan yg masam2. Jgn makan sekaligus ambil byk. Makan sikit2 tp kerap.