Ubat Zincofer

#pleasehelp kalau tak boleh makan ubat ni. Ada ubat lain tak? Asal makan je ubat ni saya akan muntah, xkira 1jam b4 makan atau 2jam lps makan.

Ubat Zincofer
23 Các câu trả lời

sy smua ubat kk bg takboleh mkn..slamat maltofer boleh😂mungkin rasa coklat sama..

saya mula2 makan ok ..smster ke2 makan muntah..doctor tukar ubat, iberet..skrg ok

tak pernah mkn ubt ni...sis boleh cuba maltofer @ iberet...tp bg tau doct dulu ok

ubat ni,sy lngsung xmsok,telan xsmpai stgh jam dh werk,mkn iberat je ok

sy mkn ubt zincofer nie alhamdulillah xda rsa nk muntah..

maltofer ..rasa coklat.. tapi kena makan dengan vitamin c

Sama. Tak boleh telan jgk zincofer. Skrg mkn iberet je

3y trước

kan sis, sy dh menangis sbb xleh telan.. pregnant sblm ni sy ok je..

Sy ambik zincofer dgn lemon. Okay 👍🏻

Makan ubat ni dgn fresh oren sejuk. Tak rasa

3y trước

sy dah try tapi lps tu memang muntah balik😭. sy cuba tahan xboleh juga. harini nak try makan b4 tido dulu. kalau xok kena tukar ubt lain la.

Maltofer boleh try