Boleh Tak Saya Nak Buat Detail Scan Kandungan Awal 10 Minggu ? Untuk 1st trimester 😊

1 Trả lời

detail scan 18 ke 25w. lagi 10w bby u still kecik lagi. kaki tgn pon mcm kaki tgn itik lagi. xde jari lgi, xde pembentukan mata lagi. mcm mana nak detail scan ke. tgu je lagi 8mgu.

2y trước

early pregnancy scan dgn details scan lain. early pregnancy scan masa 1st trim nk tgok keadaan janin sama ada bentuk elok ke dlm rahim ke luar rahim. detail scan utk 18w above sbb nak scan anggota bdn bby. pjg kaki tgn jari ckup ke x, mata ok x, jantung ok x, ade sumbing ke x, air ketuban, tali pusat, gender and so on. sbb tu buat 18w above sbb bby dh almost complete masa tu.