Hai...Saya nk tnye..UPT ni test pg td..nampak samar ataupun mata sy je yg nampak? #TTC3tahun 😓

7 Các câu trả lời

Hai sis, nampak samar. Nak lagi yakin tunggu je sebulan lewat period. Dapatlah double line sama terang if pregnant. Dpt jimat duit juga.

sama mcm saya ni.. saya pun test dpt line samar mcm ni.. nti cuba test lg.. moga ada berita gembira buat kita.. 😊

nampak samar2. semoga ada rezeki sis untuk dapat zuriat. Aamiin

Cuba lg lps 3 hari sis..moga ada rezeki

3y trước

tq Nur..Aamiin 🤲🏻😌

Ada samar sikit

ada tpi samar2

samar2