Nak tanya Sye 16mgu kdag rasa perut makin besar kadang makin kecik, normal ke (anak kedua)

5 Các câu trả lời

sambung sini sikit .. kadang tu lepas makan rasa mcm kecik Aje perutnya, bila tak makan besar pulak nampaknya 😅dan bila da makan banyak kembang semacam Smpai sakit kulit perut rasa ditarik2 bila terlebih makan ..

normal sis. yg besar tu bukan baby pun. banyaknya angin & organ2 lain tertolak ke atas. saya sekarang 2nd pregnancy 18+w pun masih mcm tu.

Sama la sis kita pun. Pelik kenapa perut kecik tapi dah 4 bulan. Tapi doktor kata normal je sbb saya anak first 😅

samala sis.. sy pun pelik ..haha... rsau juga bila pikirkan

4mo trước

ouhyeke 😅kadang rasa mcm Tk ngandung pun ada sbb tiba2 rasa ringan je badan nk buat keje2 berat🤧

16mggu 1 hari ( 4 bulan ke ?)

4mo trước

17 mingu 1 hari..4 bulan