Mommies2 semua..saya nak tanya...macam mana ya nak bagi anak ada selera makan...mcm2 mknn buat...

3 Các câu trả lời

Trus terang part nie tricky sket.. memg kne try n error.. ape2 je resepi yg awak rse mnarik, cbe je la.. slain tu jge gap mnyusu baby.. at least sejam-2 jam lps susu bru offer mkn.. bley try bwk anak peg grounding, jln2 taman,peg pantai.. last but not least, memg kne ikut mood anak.. anak sye penah 3 mggu x nak mkn.. mkn 1 suap pastu buang.. memg bgantung 100% susu..

usia baby? texture makanan baby? pernah buat finger food? or bg baby makan sendiri x?

anak umur berapa? ada bagi anak makan sendiri?