Hai mommies nak tanya barut biasanya pakai sampai umur berapa ?

6 Các câu trả lời

Ikutla ada yg pakaikan sampi 3-4 bln ada yg xpakai lgsgpun ada. Say pakaikan je skrg 2 bln lebih. Mungkin naik 3 bln xpakai kot sbb barut zipzap skrg dh ketat kat dia.

2y trước

okey thank you ye

Anak sy pun pakai sekejap ja... xsampai 2 bln dah xpakai sebab asyik naik ke dada je..

2y trước

sama la dah naik sampai ke dada , tu saya confius perlu pakai or tak

ank sye pakai 2w je. lps tu x pakai dh. panas litlit aih nk pakai semua tu.

Tak pernah pakaikan. Takde masalah kembung perut langsung

Anak sy xsmpai 2 bulan xpkai dah.. x muat dah 😅

anak sy sempat pakai 2bulan jer sbb da xmuat😅