Susi Formula

Please mommy mommy. Kongsi tips pilih susu formula yg ok

2 Các câu trả lời

Start amalkan susu lepas nasihat doc.. Ida amalkan susu Salicgoat Ni sedap, pekat creamy. boleh jimat bnyak 900g RM99 ( UTK 2BULAN kalau bancuh 2x sehari) 📌bancuhan dia 1scope/10g 150ml air. mmg pekat... puas hati... pure susu kambing xde gula xde creamer tambahan. MOMMY² share minum susu apa mgkin kita boleh bantu ibu2 buat pilihan.❤️

4y trước

ada... sb dia pure mmg yg suka bau hamis kambing sedap.sgt.. klau xlalu jgn beli

Semua susu ok