gas pain

Please help momshie, how to relieve gas pain? I am 33weeks pregnant and i am suffering now a gas pain, please help i need some advice please

6 Các câu trả lời

Sana makatulong pag na gas ulit kayo keep in handy i would to like suggest wellnessrefill.com they have product that is all natural and quick relief sakto sa hanap mo you can check out their FB/ IG

Mansanila sis na oil and tinataas ko paa ko sa wall for 15-30 mins tpos makakarelease n ako ng gas nun ... giginhawa din pakiramdam mo.

More water dn...Iwas sa matatamis at sa oily foods

Chia seeds. It helps a lot.

Thank u so much mga sis,.

Aciete de Mansanilla for kabag and gaviscon for heart burn worked for me mamsh. 😉