upt samar .

Hi pinjam mata mommy semua nampak satu ke dua line ?

upt samar .
17 Các câu trả lời

nampak dua line stu samar semoga semuanya baik ii sahaja.. sis dh blh mula mkn asid folid bnykkn rehat jgn buat kje berat ii jgn stress jgn bnyk memikir stay healthy and safe.. semoga segala urusn sis dipermudahkn allah aminn hug n kisses🥰😘

8mo trước

alhamdulillah rezeki moga allah gntikn dua sekaligus🥰

Dua line sis. Satu tu samar2. Pregnancy test yg pink ni mmg jenis tak terang rasanya. Sbb sy pun test nak dkt 10 stick semua tak terang mana 😹

6mo trước

alahu sis lama dah tu hahaha , btw positif dah scan dah haritu lpas 2 minggu check upt

Insyaallah ada rezeki tu. Sy pun sama dapat faint line macam ni before lambat period. Makin hari makin pekat. Alhamdulillah skg dah 34w..

6mo trước

alhamdullilah positif and dah scan 8/1 ni boleh bukak buku pink dah 🥰

sy nampak 2line..satu Samar..😍😍 insha'Allah sis Ada Tu...semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye...Jaga diri ☺️

8mo trước

oo Alhamdulillah rezeki...😍

Ada line tu. Sama mcm saya masa mula2 test. Tapi upt ni kdg scam org jugak. Kalau nak lebih kepastian try test upt clear blue

saya nampak samar. nnt repeat semula lagi yea. yg penting awak dh boleh ambik langkah berjaga2. consume asid folid dr skrg ya.

8mo trước

folic bukan folid

Nmpk dua line .. sbb saya un guna ni dulu nanti cuba guna yg mhl sikit untuk kepastian .. semoga ad rezeki awak amin

Mcm 2line.. satu pudar.. try lg sis nt.. sy pon mcm ni dulu.. lps 2 hari lg terang🥰semoga dipermudahkan urusan 💕

8mo trước

insyallah 2 minggu lagi 🥰

Nampak mcm samar tu sis, nanti lagi 2 hari sis repeat lagi ya . ☺️ in sya Allah ada rezeki sis

Nampak mcm 2 line yg 1 tu samar2....insya Allah.. Dulu sy pun pakai upt mcm ni.... Alhamdulillah

8mo trước

Sama2 kasih la sis... Sy pun perjuang 2 line jugak... Ttc 11 tahun sekrg dah 33 minggu 4 hari dah.... Doakan sy jugak sis