Tested Positive, Backpain

Pinggang sy rasa sakit dah 3 hari. Rasa letih yang teramat sangat. Semalam sepatut period. Tp tergerak nak check sbb rasa sakit pinggang ni on off rasa lain pulak. Normal ke untuk early pregnancy sakit belakang ni ya? Sy hamil anak ke 3, tp kandungan sblm ni x rasa mcm ni. Bersalin pon dah 4 tahun lepas.

1 Trả lời

x semestinya u sakit belakang sbb pregnancy. boleh jadi salah tido ke. salah caraa bangun. it could be more reason that cause backpain. kalau sakit berterusan boleh pegi klinik.