🤱🏻 Jom Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!

Pilih Bayangan Yang Tepat! Menang Produk Berpantang Bernilai RM109! Jom jimat duit untuk set barangan pantang, anda hanya perlu sertai pertandingan ini dan jika bertuah ini bakal menjadi milik anda. 😊 Sertai di ciri pertandingan ya!

🤱🏻 Jom Menang Produk Berpantang dari Tungbayee!
139 Các câu trả lời

Jawapan yang betul adalah bayangan nombor 6 ♥️ Harapan saya semoga ada rezeki untuk berpantang menggunakan produk set berpantang dari jenama Tungbayee♥️ Memang diakui produk yang sangat bagus, sangat memudahkan, sangat selesa digunakan untuk ibu yang sedang berpantang. Ig @nrn_naim Done follow both account

Jawapan : Bayangan nombor 6 Bismillah.. Teringin juga berpantang menggunakan produk dari Tungbayee.. Ini adalah pertama kali saya join pertandingan.. semoga ada rezeki saya & bayi yang bakal lahir tak lama lagi.. Doakan saya & bayi selamat melahirkan.. inshaAllah Aamiin 🤲🥰 Instagram : wiferafie

Jawapan: bayangan no.6 Semoga ada rezeki saya berpantang dengan Set Berpantang dari Tungbayee yang menjadi pilihan ibu Malaysia. MUDAHNYA BERPANTANG SENDIRI dengan SET BERPANTANG TUNGBAYEE. Semoga menjadi moment indah sewaktu berpantang!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bismillah pilihan jawapan Saya ialah nombor (6). Moga ada rezeki Saya dan anak untuk dapat hadian set berpantang ini..ini Kali pertama Cuba set berpantang terutama jenama tungbayee.. In Sha Allah akan berpantang pada bulan 11 akan datang..harap terpilih..terima kasih

bismillah semoga ada rezeki utk anak kedua kami. kami sedang diuji dgn kewangan yang sangat teruk. tiada lagi sebarang persiapan untuk bayi ini. jawapan saya: bayangan no 6. Sy tak dpt nak attach 2 gambar sekali.. Sy post dalam 2 Komen ya. ig: cpbg_sj

Soalan : Pilih bayangan yang tepat Jawapan : Bayangan nombor 6! Ig : @diaryumiabi Done follow ig : @theasianparent_my dan @tungbayee ✅ Moga ada rezeki saya menangi produk berpantang dari tungbayee yang bernilai RM109! 🤲🏻🤲🏻

bayangan yang tepat bagi gamabr tersebut (tungku burner) adalah bayang nombor 6. 1: macam tungku tanah liat agaknya 😅 2: bliss oil 3: mumtum oil 4: tungku 5: serbuk herba 7: kain batik instant 8: herba. tak pasti herba yang mana huhu

Bismillahirrahmanirrahim... Jawapan sy adalah Bayangan No.6. sy bakal bersalin pada 9 Oct 2023 dan akan berpantang sendiri. Semoga sy dpt menang produk berpantang yg hebat ini dari Tungbayee. Semoga ada rezeki sy dan baby. Aaminnn.

Jom Menang Produk Berpantang dari Tungbayee! Jawapan : Bayangan Nombor 6 Semoga ada rezeki saya dan baby untuk memenangi dan mencuba set berpantang dari Tungbayee. Terima kasih theAsianparent & Tungbayee ❤️

JAWAPAN : NO.6 semoga ada rezeki saya dan anak bakal lahir bulan 10 nanti ☺️ teringin nak berpantang dengan produk Tungbayee ☺️ Terima kasih , theAsianparent 💛 Terima kasih , Tungbayee 💛