Pil perancang

Pil perancang kena ambil awal brpa hari untuk start , saya czer & nurse kk bgi noriday 28day & pil ni naik bdn x , dlm masa yg sama saya menyusu anak#firstmom #bantujawab #ingintahu #ingintahu #bantusharing & nurse suruh turun berat 61kg , saya skrg 65kg

1 Trả lời

ikut awak nak start bila, mcm saya misi bagi lepas pantang tapi saya start lewat sikit. bab naik badan ke tak tuh depend pada badan masing2x. mcm saya tak naik pun.