alhamdulilah..

pgi tdi koi 9 trun tanda lndir,drah ngn air....mai koi 10 lbih mlm bby sy dh slmat di lhir kan secara normal.. bby boy....trima ksih atas doa kawan2 smua😢sy dgn bby slmat

alhamdulilah..
30 Các câu trả lời

tahniah sis...selamat bepantang dan doakan sy dimudahkan urusan bersalin lagi berapa hari ni yee sis 😊

Alhamdulillah...taniah Selamat berpantang and tolong doa kan saya juga

alhamdulillah tahniah puan.selamat berpantang.doakan sy jg ye.

tahniah..selamat berpantang jaga kesihatan awak dan baby

alhamdulillah tahniah sis . selamat berpantang..

alhamdulillah...tahniah sis..doa kan sy jgk

Alhamdulillah tahniah,selamat berpantang sis

Alhamdulillah tahniah .. selamat berpantang

tahniah puan! selamat berpantang ☺️

tahniah dan selamat berpantang 💖