(GDM) Saya disahkan kencing manis oleh nurse lps dpt call. Esok kna bsp. Skrg dah 29 minggu . Ada

Petua x? #firstbaby

1 Trả lời

tips dia jgn mkn nasi sis time buat bsp 1 hari tuh.. esok lepas bsp prtama, sis beli roti wholemeal, salut dgn daun salad byk sket + telur hancur @ telur mata pun boleh.. buat mcm sandwich, mkn gitu jek..xyah sos mayonis ye.. sy mula2 mcm tu la..bila gdm dh trkawal, bru sy berani mkn nasi time buat bsp, tu pun kena jaga2 lebihkan lauk n sayur..hehe

4y trước

oh iya saya mkn juga roti wholegrain dgn telur . msa time bsp byk mkn buah oren + epal hijau dan susu farm fresh. bcaan pun rendah. sangkut satu sbb tembikai susu je 🤣tp next ad lagi bsp. kna jaga xmkn nasi sgtla n bnda bergoreng. hehe. tqq atas perkongsian.