period @ implantasi?

Petang smalam saya ada keluar darah lebih kurang 1 titik macam tu.. Lps tu, sblum solat maghrib saya check lagi skali, ada lendir² coklat slps saya calit di miss v.. Pagi ni, sblum subuh saya check lg skali, still ada lendir coklat bila calit. Sbelum ni xpernah mcm ni. Ada siapa yang ada pengalaman macam ni x? Adakah period @ implantasi ya? Harap implantasi ni. Huhu

1 Trả lời

Sis comfirm mengandung ke??kalau mengandung n ada coklat tu implantasi