Minyak angin

Perut x selesa. Boleh ke sapu minyak angin/minyak urut? atau ade suggestions utk kurangkan x selesa perut mommy? #6weeks #firstbaby

10 Các câu trả lời

boleh xda masalah. cuma jgn yg panas sngat...guna yg sedang2 ja...dan sapu jee...jgan sesekali urut yee.....

sama lh sis.. sy pn mcm tu jgk.. perut rsa tk selesa... 6weeks6days 1st baby

Bole sis.. Sy sapu minyak yuyee kat ulu hati n blkg bdan.. Pastu lega, n bru ley tdo. Huhuu 😂

Baik amalkn minum air putih panas tau suam..insyaallah bole kurangln n hilangkn angin tu..

Takbule sis , mmg kena redha urut sndri skit2 oklaa, tk dsarankan letk minyk. Area prt

Sy pernah tanya dua doc. Dorng cakap bole je.. Tp minyak angin kayu putih je.. Tu je soft

5y trước

Sy sllu pakai.. Alhamdulillah setakat ni xda apa2. Since 10w pakai smpai skg 28w still pakai kalau rasa byk angin.

Same la ngn sye pregy ari tu prut asik x selesa sye ltk je mnyk angin

sama laa.. nk malam ja mesti perut kembung masuk angin.. #7week2days

oh yeke.. huhu 😭

Boleh sis