kenapa perut mengeras tiba²?

Perut sye memang dah jenis keras dri start mengandung dulu lgi. Tapi skrg dh msuk 36 weeks ni kadang2 ada hari yg perut mengeras sangat2 dlm beberapa mnit. Terasa Sakit d bhgian blakang, pinggang dn perut.. kenapa ya?

1 Trả lời

Tanda2 nak brsalin sist..tpi kalau kerap sngt better refer ke hsptal..sbab ada jga yg brsalin 36w...ada jga yg xde tnda brsalin sprti bleeding atau pcah ktuban...cuma perut mngeras..refer hsptal..dah ada bkaan..utk lngkah kselamatan better refer hsptal..☺