Momys saya prgnant dh 2 month..hari ni rasa perut mcm senak gitu..normal ke

Perut senak..normal ke???

2 Các câu trả lời

Sy pun 9w1d ari ni .perut selalu cramp .doktor kata normal utk 1st baby sbb rahim nak mengembang .n ari ni rasa cramp kuat sikit Kat sblh kiri .risau juga sbb bila kencing ada lendir sikit

2y trước

ohh iyee kee..lega rasa.. terima kasih ye

saya masa mula2 pregnant pun mcm tu sis..sy igt sy nak period..sy rasa senak,cramp..skrg ni pun baru 2 bulan..

2y trước

itulh..cramp dia buat suami risau..sya pun smpai mngis..mmg sakit