bahayakah?

Perut saya memulas² dari malam tadi. Sudah beberapa kali buang air besar dr keras hingga ke cair. Sampai sekarang masih menggelodak dalam perut ni. Bahayakah kandungan? Saya masih bertenaga. Tak muntah. Cuma masih loya.

1 Trả lời

Dah berapa weeks sis

4y trước

Alahan kot sis.. nnt masa checkup bgtau doktor sis cirit birit. Haritu saya pon sama cirit birit doktor bg ubat yg air garam tu.. tp doktor tanya jgk cirit birit tu bila last semua. Masih cirit ke harini n sbginya. Tp saya satu hri je pastu doktor tk de kata apa . Semoga sis n baby sihat ya