No babybump at 12 weeks pregnant

Perut saya macam tak mengandung padahal dah 12 minggu 🥹

5 Các câu trả lời

baby no bpe awak, sy preggy no 1-2 xde pon bby bump 1st trisemester, no 3&now baru 6w da nampak da sikit bby bump. jnji awak sihat, jaga pemakanan n baby sihat syukur alhamdulilah 👍🏻🤲🏻

Biasanya klu 1st baby memang baby bump nya kurang menonjol awk, nanti anak ketiga dan keatas memang cpt nampak baby bump tu 🥰

tahniah sis ❤️🌹 hehehe takpe mmg awal awal mcm tu.. janin kecil lagi... nnt atas 25 minggu haaa ade la bump tu 😄😄😄

hi saya nak masuk 13 weeks pun pagi pagi bangun perut kempis je mcm tak ngandung. lepas makan je kemain buncit haha

2y trước

samaaa. lps mkn je mcm buncit. takpon masa nk terkencing 🤣

Hye its okay sis nampak perut ke tidak itu bukan ukuranya yang penting baby sihat dalam kandungan🫶🏼