perut mengeras

Perut mengeras tu tanda baby bergerak ke??

2 Các câu trả lời

Perut akan makin kerap mengeras bila dh di penghujung kehamilan.. bila perut tgh mengeras, n masa yg sama baby gerak, mmg terasa tegang dia tu.. kalau baby tk gerak waktu tu kadang kita tk perasan pon perut mngeras.. tp bleh rasa.. bila tekan, mmg rasa keras..

4y trước

Normal ke kalau baru 32w perut kerap mengeras? Takut pulak terberanak awal

Ya, baby gerak.

4y trước

Oh. Sebab kadang2 rasa baby mcm tak gerak sangat. Tp perut mengeras. Sy taktau beza