perut mengeras 32minggu

Perut mengeras 32 minggu normal ke

2 Các câu trả lời

Samela kita perut mengeras tiba2. tanya doc ckp normal sbb ruang utk baby dah makin sempit. tp kalau rasa sakit or terlalu kerap better gi check

kalau perut mengeras tak sakit and kejap2 normal je. kalau mengeras lama dan sakit kerap kena pergi hospital..

2y trước

aah tu salah satu tanda nak bersalin. tapi nanti dr akan checkla samaada jalan dh bukak ke belum.kalau belum mungkin akan kena ward kalau skit tu berterusan .. kalau tak dia suruh balik je . kalau sakit lagi selang 10 min sakit bwh perut skali dgn mengeras lama sangat baru pergi hospital balik kalau seandainya dy suruh balik dulula. kalau dh ad bukaan pun mungkin dia akan suruh masuk wad jugak. atas doktor la . sbb sy hospital tunku azizah. sy 3 hri skit mengeras n skit selang 10 min selang 20 min sskit perut. tp tkde bukaan jalan pun . tp dr ttp nak tahan sy dkt wad. skrg dh 3 hri sy duk wad and skit tu smpaila skrg still sakit. dr nk pntau je dlu kalau skit sgt and berterusan trpkse la operate ..