37 weeks pregnant

Perut kerap mengeras, tapi tak sakit, kejap kejap dia mengeras. Kalau pergi hospital dorang suruh balik tak agak agak? Risau…. First mom here

4 Các câu trả lời

sy dh alami perut mengeras dari maghrib sampai pukul 1pagi pegi pac dorg check xde apa2 contraction xde tanda, bukaan xde tapi sy ada masalah gdm dgn bby iugr jadi doc situ bagi masuk wad kejap nak pantau klau xde masalah dia xmasuk wad pon dia suh balik selagi xde turun tanda / sakit setiap 5/10minit

sy aritu pon sama perut mengeras, pergi klinik cek air kencing, air kencing kotor, lps amek ubat antibiotics dgn air bancuh lawas kencing alhamdulillah dh x mengeras dah perut.

Saya pun kerap mngeras tp tanda belum turun.. sbb sya tknak kena sruh balik atau kena seluk bnyak kali.. baik saya tnggu sakit betul2 atau turun tanda baru pergi hospital 😅