Keadaan mummy masa Kandungan mncecah 35minggu

- perut kerap mengeras - bdan rasa bebahang - perut rasa makin penuh Normal. Ke

6 Các câu trả lời

samalah. 35 week juga ni. - senang heartburn - bila baby gerak mula rasa mcm nak terkencing. - vagina rasa sakit2 - kelengkang pon da mula sakit - kadang2 kaki bengkak. - bila bangun dari duduk kemain sakit bawah perut.

3y trước

samalaa kita.. semoga sama2 dipermudahkan urusan untuk besalin.. 👌

normal... sama macam saya... saya pulak baru mengurut sbb kepala baby tersepit dekat tulang tepi kiri vagina😅

sama sis.. kena brsabar sikit lah masa berbahang tu..

normal, saya pun merasa yg sama. take care mommy

normal sis

normal