Perut Kejang Trimester Pertama Hai, saya nk tnya. Macam mana ya nak bagi kurang sikit rasa kejang?

Perut Kejang Trimester Pertama

2 Các câu trả lời

Normal perut mcm tu.. perlu makan makanan yg sihat and kurangkan makan makanan berminyak.. bagi lotion kat perut juga ya.. jgn bagi minyak panas.. tak bagus utk janin 🥺

rasanya normal. Enjoy the moment, apa2 pun jgn makan pedas, minum manis sgt & jgn sapu minyak panas dkt perut. Urut belakang badan je yaaaa. Urut perut jangan