Ada tak yang sama dengan saya 4 bulan perut masih kecik dan tak rasa gerakan baby lagi

Perut kecik

15 Các câu trả lời

Sama la sis, saya kdg lps makan bru nmpak keras dia, lama tak kluar rmh kwn ckp nampak dah perut, pdahal saya nmpak mcm biasa je. hehe. Isyallah walau perut kecik jnji baby kita sihat2 dkt dlm😊

Sama… sy pon 4 bulan lebih… perut kecik x nampak lg… mybe sbb badan sy berisi… hope baby baik2 jelah…

Sama. Sy dh 19 mgu. Perut kecik je kalo nk compare ngan kawan2. Kawan2 16 mgu kemain perut besar. Kdg2 risau pon ada.

sama, saya pun masuk 16 minggu. perot kdg besar kdg kecik, confius😂 bby mmg tak rasa sgt, mybe lemak tebal🤭

Sy pun sama perut kecik lg walaupun dah 4 bln..bila baring bru ade nmpk baby bump sikit..

Perut kadang nampak kadang tak 🤣 gerakan baby pun xde rasa lagi ni. Sekarang dah 18minggu

saya macam buncit je sis. tapi normal je. asalkan baby sihat alhamdulillah

Saya perut kecil lagi alhamdulilah saya 16week da rasa baby gerak ☺️

Sabo.. nanti dah lapan ke sembilan bulan tu kedepan lah perut tuu .

sy pun sama. perut kecik n tak dpt rasa lagi gerakan baby.