Hai mummy semua. Perut brapa bulan mummy start basuh baju baby?

Perut berapa bulan untk start cuci baju baby.?

5 Các câu trả lời

saya biasanya pada kehamilan minggu ke 34-35. supaya pakaian baby tidak berhabuk lama, berubah bau kalau cuci terlalu awal. ini cara sy 5 anak lah 😊

Basuh awal and prepare awal better, waktu 7 bulan start dah. Sebab ramai je bersalin 28w and before 40w. Taktau bila, so prepare je awal

8mo trước

btulll wak lgi2 gdm😥😢

28 week ke atas da boleh mula basuh dan standby beg hospital. 🥰

Saya ank slung 7bulan doc dh srh standby siap2 dlm krta

kalau sy 7 bulan baru beli baju. lps beli basuh la