GEMBIRA BERTUKAR SEDIH

Permulaan hari ni hepy sgt sbb nk g scan baby.. Sblm ni dah scan.. N ni scan lg utk buka buku pink.. Hri ni gnap 10 weeks.. Scan dlu mmg bby kcik.. Mse scan dlu ptt 7 weeks lbeh.. Kt scan 6 weeks lbeh... Jntung dh npk smua.. N now hri ni.. Yg hepy nk tgk baby brtukar sdih tbe2 doc ckp jntung xde n ujuran baby 7 weeks lbeh.. Tnpa skit ape2.. Xde drah smua.. Doc suh tngu 2 weeks lg utk baby trun.. Klu x kne prgi hsptal.. Ya Allah remuknya hti kami suami isteri stelah 2 keguguran dlm thn ni.. Sy msib brhrap 2minggu lg baby mmbesar.. ?Xsgup lg nk hadapi... Ade x mumu2 mcm ni.. Doakn sy gn suami kuat... ???.. #anak1st #preggyke-2

19 Các câu trả lời

saya harap semoga sis dan suami kuat hadapi cabaran allah ye.. sis sabar tau.. mungkin allah akan gantikan dengan yang lebih baik..jangan berhenti berdoa..