Neb anak. Perlu ke?

Perlu ke saya bawa anak pergi neb? Saya tengok ramai ibu2 bawak anak pergi neb. Saya tak tahu bila waktu saya kena bawak. Sb dulu masa anak saya start ada bunyi kahak. Selsema and batuk. Doktor kata normal. Paru2 ok. Jadi saya tak pernah bawa anak saya pergi neb. Bahaya ke?

1 Trả lời

kalau ank msih ada simptom2 tu boleh pergi klinik.. sebaiknya jumpa Dr.. neb ni kadang tengok keadaan anak jugak.. ada yg mmg memerlukan.. ad yg tak.. ank sy Dulu bunyi kahak batuk selsema . neb untuk cairkan kahak sbelum sedut kahak dia..