37w2d, Perut kerap Mengeras dan Sakit Pinggang, Muntah dan Cirit Birit. Dah nak bersalin ke ni?

Perlu ke hospital terus ke?

1 Trả lời

Sy dpd 37w smpai hari ni dh 39w sama mcm sis.. pergi hospital doctor cek2 jalan belum bukak lg.. Sis blh download apps yg contraction tu.. klu dah makin kerap dan sakit sgt2 blh terus pergi hospital, doctor akan seluk cek jalan.. sbb 37w tu mmg bila2 msa je blh brsalin.. mana tau cek2 jln dh bkk.. semoga dipermudahkan