Lendir Bercampur Darah Tapi Belum Ada Rasa Sakit

Perlu ke hospital atau tidak sebab tengah hari tadi discharge dari hospital buka baru 1 cm.. Mlm ni kluar lendir cmpur darah

15 Các câu trả lời

Gi spital lah senang.. Tunggu ja kt spital sampai branak. X susah hati dah. Mai rasa sakit, pangil nurse..😊

Sy klua lendir darah 2 hari.. hari ke3 dh bsalin. Gi hospital 4 cm trus msuk LR

Sya dulu lepas kena seluk juga keluar lendir Dan darah..malam tu beranak..

Kalo sy, tgu ada rasa contraction lepas tu baru bole pegi hospital..😁

Mg d pmudahkn segalanya. Aamiin