7 weeks

perkara biasa ke pregnant cirit birit bile tiap kali mkn anything ?

3 Các câu trả lời

Cirit birit teruk ke? Atau membuang biasa. For me after makan mesti kena membuang if rasa nak membuang and setiap hari memang kena buang air besar sebab bila tak buang rasa perut tak selesa tapi memang masa pregnant payah kadang nak membuang (jangan paksa teran) jadi sempit. And kerap kencing.

6y trước

mungkin sye alah dgn susu anmum kot sbb tiap kali minum air tu je perut mulas .

Yang penting perut tak sakit sampai tahap menyakitkan takpe. Just tak selesa sebab tak membuang its okay cuba banyak minum air, makan sayuran untuk mudahkan proses membuang.

mesti ada yang tak kena tu

6y trước

nk kene cek dr ke cane ? tapi tak sakit perut pun