normal ke kalau period time pregnant 5 weeks ,Tapi buat upt check double line juga.

Period time mengandung 5 weeks ,I need info bcs umur I Bru 18

5 Các câu trả lời

sy last period first day 2/6 last day 6/6..sy buat test upt naik dounle line 5/7..adakah benar sy prgnnt..lama sy tggu 8 thun utk dpr yg no 2 ni..harap2 benar lah..masih tak percaya..dan tak berani bgtau suami..takut kecewa..macam mana nk tau kita punya usia kndungan ye..sy fail bab ni..

Bleeding awal kandungan tu tak normal he sis. Kalau spotting coklat blh dikatakan ok mungkin sbab implantasi kantung tu nak lekat. Kalau darah merah tu kena hati2 skit..

2y trước

aduh risaunyaaa

Sye pun mcm awk. Tpi drah kluar skit je tk bnyk, die mcm lendir darah. Dh jmpe doktor tpi lagi 2 minggu doc suruh dtg balik utk repeat scan.

2y trước

kna check prgi klinik kn

So kandungan you okay tak sis? Sebab I pon macam you jugak 😅

Bahaya bleeding waktu pregnant . Kena pergi jumpa doc .

2y trước

okay tq for info