UPT

Hi mommies ? Saya first time buat upt guna cassette ni . Test jumaat 29/5 pukul 5 petang . Gambar diambik dlm masa 5.04 ptg . Saya baru lagi . Tak tau nak tengok macam upt cassette result . Yg saya tau naik double line tu positif . Tapi ni double line cuma lagi satu tu xterang . Last period 25/4 . Then xdtg period smpai sekarang . Am i pregnant ?

UPT
35 Các câu trả lời

last period kita sama and saya pun 2 line (positive) alhamdulillah tahniah 🤲🏻 semoga dipermudahkan.

Tq semua . Saya dah p bukak buku di kk tadi . Alhamdulillah 5 minggu dah kandungan 🥰

Asalkan kaler line tu merah walupun tak terang da kira positif la tu.

Kalau double line je mmg positif xkira terang atau tdk

Tahniah. Awk blh trs buka buku pink kt kk

Tahniah.... Jaga kesihatan😍😍❤️

Alhamdulilah tahniah...positif dh tu...

Yes. Sama mcm saya. Baby 2021. 😍

Tahniah. Jaga kesihatan elok2 ye.

Tahniah mommy. Positif..😉