period or miscarriage

period teratur. ni first time delay. today day6. semalam sakit pinggang & harini keluar lendir darah macam ni. saya period atau macam mana ya? #firstbaby

period or miscarriage
2 Các câu trả lời

Tak normal sis. Ni buka spotting. Ni dah kira bleeding. Better gi check doc takut ancaman miscarriage. Insyaallah boleh cegah awal if janin okay dlm rahim.

Sebelum ni ada check UPT tak? Kalau dah check dan result +ve, bleeding ni tak normal. Kena pergi klinik/hospital.