Nak tnya..

Period sye dh miss 1 weeks , cek upt samar² Perlu ke jumpa doc untuk sah kan pregnant atau tak?atau perlu cek upt lagi? #firstbaby

Nak tnya..
2 Các câu trả lời

Kalau saya jd puan, saya ke klinik utk pengesahan awal kehamilan. Sebab saya buat pengesahan sbb kehamilan pertama dan umur sya dah 40 lebih (berisiko utk hamil). Lagipun masa tu saya tak reti kira usia kandungan. 😅 Tak nak diri tertanya-tanya.

11mo trước

puan Shila, doktor yg kirakan dan scan , sama 4w ++ . Masa tu, rezki kantung dah nampak. Ada orang belum nmpk apa lg. Sbb high risk la saya gi awal di swasta. Doc swasta suh sy buka buku pink cpt . esok tu sy call kk, kk suh dtg keesokannya

Bru lg,klau g klinik pun xnmpak lg. Jga mkn,jgn byk buat kje berat,byk bedrest dan mkn je folic acid

11mo trước

baik² terima kasih ☺️