ari2 sebelah kiri kram

period saya lewat dua hari..semalam tiba2 sye rasa sakit pinggang..dan sye tgok ada keluar darah sedikit..sye ingatkan pagi nie dye keluar banyak..tapi xdek pulak just ada tompokan darah cair..tapi ari2 sebelah kiri sye sakit seakan senggugut..ada x pernah kena mcm nie..sye try check upt result -tive #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

ia bagai mana kita dengan ibu bapa begitu juga anak kita pelaku kan kita

3y trước

apa kaitan sis 🤣🤣🤣

refer doc sis