Late period

Period lambat 57 days 8 weeks. Belum pernah lewat sangat macam ni. Pregnancy test jumaat lalu negative. Kawan suggest pergi klinik scan. What do you guys think?

1 Trả lời

Saya setuju dengan suggestion kawan puan. Better ke klinik. Sebab dah lama delayed period. Doktor boleh check dan confirmkan jika mengandung atau alami apa2 masalah kesihatan. Semoga dipermudahkan urusan ye awak. Aamiin #TAPsupermoms #TAPactiveusers