Period lewat

Mommy pernahkah macam ni lewat period? dah cek pregnancy test tapi result negative. baby baru umur 4 bulan . sy first period lepas bersalin bulan lalu .. bulan ni lewat 13hari pula 😬😬

Period lewat
2 Các câu trả lời

sis bf ke? org ckp klu bf nie period x menentu.. sye memg fully formula.. so period memg dtg tiap bln lps bsalin thn lps..

1y trước

mix 20% bf 80% formula

Sama sy lewat 10 hr dah ni. Baby 4 bln mix bf dan formula. Mungkin hormon x ok betul lg kot

1y trước

harap² la sis. belum sedia lagi ni sbab baby baru masuk 4blan 😂